Omiljeno mjesto zvijezdama

Svi hrle u Dubrovnik: Nije Maja Šuput jedina, u gradu podno Srđa ovih dana uživale su Jelena Veljača i Vanna

31.05.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Protekli, sunčani vikend mnogi su iskoristili za odlazak na morske destinacije po Lijepoj našoj. Neki su bili u Istri, a drugi su se otisnuli na dulju rutu, do Grada. Poznato je kako je Dubrovnik već dugi niz godina istaknuto turističko središte na karti svijeta te da u njega rado svraćaju brojne inozemna, ali i domaća poznata lica

Ogroman je broj drugih slavnih koji su u samo nekoliko posljednjih godina barem jednom posjetili Dubrovnik. Među njima su Naomi Campbell, Roman Abramovič, Malum, Luis Figo te drugi iz gotovo svake sfere sporta i show businessa. Ondje su proteklog vikenda boravile i naše poznate dame.

Jedna od njih je glumica, aktivistica i scenaristica. Prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama javila se iz Grada, gdje je doputovala s petogodišnjom kćerkicom Lenom. Cure su iskušale čari sunčanja na terasi, kupanja u bazenu, moru. Pao je i đir Stradunom i nije krila oduševljenje odmorom, a svemu je Jelena Veljača izvijestila i svoje pratitelje.

Vanna je u Dubrovnik stigla sa suprugom Andrijom. Među ostalim se pohvalila se i fotografijom u ljetnom izdanju uz koju je napisala kako uživa u sobi s pogledom, a pokazala je i kako su se vozili na skuteru. Skupila je mnoštvo lajkova, a neki od komentara su 'Prekrasna uz predivan ambijent', 'Diva'...

Maja Šuput i Nenad Tatarinov već nekoliko dana borave u Dubrovniku, a snimljeni su u šetnji Stradunom sa sinom Bloomom. Svojom pojavom privlačili su pažnju gdje god bi prošli, a snimljeni su i u jednom od tamošnjih kafića u društvu prijatelja što su zabilježili i fotografi koji su se tamo našli. Prije putovanja pjevačica se na Instagramu pohvalila da je došao dan koji je jedva čekala i da maleni Bloom kreće na prvi let avionom.

  • +6
Maja Šuput sa suprugom i sinom u šetnji po Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL