DUGO JE RAZMIŠLJAO

Trebalo mu je 14 godina da se odluči na idući korak: Rafael Nadal napokon zaprosio svoju djevojku

31.01.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Punih osam mjeseci uspio je drugi igrač svijeta, Španjolac Rafael Nadal, tajiti od javnosti da je u svibnju u Rimu zaprosio svoju dugogodišnju djevojku. Slavni tenisač s Marijom Franciscom Perello u vezi je 14 godina, a vjenčanje će se održati ove jeseni na Mallorci

Trenutno drugi tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal, nakon punih 14 godina veze odlučio se na idući korak. Tijekom romantičnog 'bijega' u Rim, zaprosio je svoju djevojku, 30-godišnju Mariju Franciscu Perello, poznatu i pod imenima Meri i Xisca.

Zanimljivo je kako su se zaruke odvile još u svibnju, prije osam mjeseci, no budući da je proslavljeni tenisač oduvijek bio tajanstven kada je u pitanju njegov privatni život, ne čudi da su toliko dugo uspjeli sretnu vijest držati daleko od medija i interesa javnosti.

Cijelu priču 'razotkrio' je španjolski časopis Hola!, a prema pisanju britanskog Hello! magazina, vjenčanje bi se ove jeseni trebalo održati na Mallorci.

Inače 30-godišnja Maria Francisca Perello radi kao osiguravatelj, ima i diplomu iz biznisa te je uz sve to i voditelj projekta fondacije Rafa Nadal Foundation, dobrotvorne udruge osnovane prije gotovo 10 godina.

  • +6
Maria Francisca Perello, zaručnica Rafaela Nadala Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Za našu vezu, i za nas, ne bi bilo dobro da uvijek i svugdje putujem s njim. I njemu je potreban mir i vrijeme za njega, osobito kada igra turnire, a sama ideja da se ja vrzmam po cijele dane oko njega i remetim mu mir, izluđuje me. To bi me ugušilo i na kraju bi on morao brinuti o meni. Da sam svugdje s njim, mislim da bi to utjecalo loše na našu vezu', izjavila je još 2011. godine za The Telegraph Maria Francisco Perello.

  • +4
Rafael Nadal i Mery Perelló Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sam Rafael Nadal nikada nije krio kako želi imati djecu, uvijek ističući da je obiteljski čovjek, no, zbog teniske karijere sve je to stavio u drugi plan...do sada.