NIJE USPJELA SAKRITI TRUDNOĆU

Trbuščić je sve otkrio: Slavna glumica po drugi će put postati majka

22.08.2020 u 11:08

Bionic
Reading

Glumica Rachel McAdams po drugi će put postati majka. Iako nije javno potvrdila trudnoću, sada je i više nego jasno da je glumica u slatkom iščekivanju. Zvijezdu filmova 'The Notebook', 'Opasne djevojke' i 'Pravi trenutak' paparazzi su snimili dok je obavljala neke poslove u Los Angelesu, a kroz lepršavu haljinu jasno se nazirao već poprilično veliki trudnički trbuščić

Nakon što su u travnju 2018. postali roditelji po prvi put, Rachel McAdams i njezin partner, američki scenarist Jamie Linden, uskoro će ponovno proživjeti najradosniji dan. Ponovno ih očekuju neprospavane noći i pripremanje bočica, jer u njihovu malu obitelj stiže prinova.

41-godišnja glumica, koja je nedavno s Willom Ferrellom snimila komediju 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga', sretnu vijest je očigledno planirala još neko vrijeme zadržati za sebe, no paparazzi su je nedavno snimili na ulicama Los Angelesa, uslikavši pritom i trudnički trbuščić koji je otklonio sve sumnje.

  • +4
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

McAdams je po svemu sudeći u petom ili šestom mjesecu trudnoće te joj sigurno nije bilo nimalo lako kriti trbuh sve do sad.

Glumica koju očekuje snimanje novog filmskog projekta 'Sherlock Holmes 3' morat će s trbuhom do zuba snimiti kadrove novog filmskog nastavka, no postoji vjerojatnost da će zbog neočekivane sretne vijesti morati odstupiti s projekta.

Slavna glumica trebala bi roditi u zimu, a obzirom da se premijera novog filma očekuje u prosincu 2021., postoji vjerojatnost i da će svoje kadrove odglumiti nakon rođenja drugog djeteta.

McAdams je i svoju prvu trudnoću uspjela sakriti od medija i u tajnosti rodila sina sredinom travnja 2018. godine. Sedam mjeseci nakon poroda progovorila je o trudnoći.

'Moj sin je najbolje što mi se u životu dogodilo. Ljudi su mi govorili da jednom kada postanem roditelj da se mogu pozdraviti s vlastitim željama i potrebama, ali ja imam 40 godina i dosta mi je sebičnosti. I više sam nego sretna što se napokon mogu fokusirati na nekoga drugoga', rekla je tada za The Sunday Times.