HIP HOP DVOJAC

Tram 11 ovogodišnji je hrvatski ambasador Record Store Daya

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.04.2018 22:17
  • Objavljeno 16.04.2018 u 22:17
Tram 11

Tram 11

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mare Milin

Već jedanaestu godinu zaredom u cijelom svijetu, treću subotu u travnju, obilježava se Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day)

Kao i ranijih godina hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržala su dva ambasadora. Ove godine to su Tram 11 i Tony Cetinski koji će uz svoja nova glazbena izdanja koja donose u travnju, obožavatelje počastiti i druženjem u CD shopovima.

  • +5
  • +2

Toni Cetinski

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Tako će se u subotu, 21.4. u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu od 12 sati, Tram 11 družiti s fanovima, potpisivati reizdanje svog drugog albuma 'Vrućina gradskog asfalta' koji ovaj put izlazi i na dvostrukom vinilu. Tram 11 poziva sve fanove da im se pridruže u Menart Multimedijalnoj knjižari.

Tram 11 - Dan prodavaonica ploča 2018.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Menart

Očekuje nas i live nastup hip hop dvojca nakon kojeg će akustično nastupiti Gretta koja će izvesti nekoliko svojih pjesama te Mel Camino. Sve detalje oko nastupa u Avenue Mallu pratite na Facebook eventu.

Dok će u Menart Multimedijalnoj knjižari svoj novi album potpisivati Tram 11, u samom centru grada, u Novoj ploči, u 11:30 za svoje fanove zavirat će Pravila igre koji su sve svoje fanove pozvali da im se pridruže.

Pravila igre pozivaju na Record Store Day 2018

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Dečki su nedavno izbacili drugi singl 'Kako nam stvari stoje' koji je i ovaj tjedan jedan od najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a užurbano rade i na novom albumu čiji je izlazak planiran za početak lipnja ove godine.

Povodom Record Store Daya, taj vikend, u petak, subotu i nedjelju, i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda RSD2018 prilikom narudžbe vinila osigurati popust od 10 posto za svoje kupce. Sve novosti o Record Store Dayu u Hrvatskoj pratite na Facebooku.