ZA LJUBITELJE igre prijestolja

Trailer za najiščekivaniju serije je tu: Napokon znamo kako izgleda 'Zmajeva kuća'

07.10.2021 u 12:18

Bionic
Reading

U sklopu promocije streaming platforme HBO Max i najave početak njezinog emitiranja u Europi osvanuo je dugoočekivani trailer serije 'House of Dragon' ('Zmajeva kuća'), prednastavka megapopularne 'Igre prijestolja'. Serija se snimala u Velikoj Britaniji tijekom ljeta. Imala je prekide zbog pandemije, ali je nakon kratkih stanki sve nastavljeno prema planu

Serija 'Igra prijestolja' prikazivala se od 2011. do 2019. godine te je postala jedna od najpopularniji na svijetu. Kad završilo njeno prikazivanje najavljeno je da će se ova serija nastaviti kroz snimanje spin-offa, a prvi među njima je prednastavak 'House of the Dragon' (Zmajeva kuća).

'House of the Dragon' temelji se na knjizi Georgea R. R. Martina iz 2018. godine 'Vatra i krv', povijesti kuće Targaryen u Westerosu. Pisac je ujedno i kreator serije uz Ryana Condala, dok je Condal i showrunner serije uz Miguela Sapochnika (režirao neke od fanovima omiljenih epizoda Igre prijestolja). Inače, 'Zmajeva kuća' imat će 10 epizoda, te su s HBO-a potvrdili da će se u Europi početi prikazivati 2022, no točnog datuma još nema.

Izvor: Društvene mreže

Trailer daje prvi pogled na glumačku postavu, predvođenu Paddyjem Considineom u ulozi Viserysa Targaryena. Uz njega u seriji će se naći još Matt Smith kao princ Daemon Targaryen i Emma D’Arcy kao princeza Rhaenyra Targaryen.

JAMES FAULKNER

Britanski glumac iz 'Igre prijestolja' postao 600-tisućiti gost Karlovačke županije

Pogledaj galeriju