SVE ZA NJIH

Shakira i Pique napokon dogovorili detalje privremenog skrbništva nad sinovima

08.08.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Iako je isprva bilo povrijeđenih osjećaja i nepromišljenih poteza, Shakira i Gerard Pique napokon su donijeli zajedničku odluku da interese svoje djece stave na prvo mjesto, pa su sukladno tome dogovorili i privremene mjere oko skrbništva nad Milanom i Sashom

Kako donose pojedini strani mediji, kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš donijeli su zajedničku odluku da će skrbništvo nad sinovima Milanom i Sashom za sada biti zajedničko, što znači da će pola mjeseca provoditi s majkom, a drugu polovicu s ocem.

Shakira je već počela pridržavati se dogovorenih mjera, pa je tako svoju djecu povela na putovanje po Americi, a nakon što su obišli San Diego, Meksiko i Los Angeles, predala ih je Gerardu Piqueu koji će naredni period provesti s njima. Sa sinovima će nogometaš boriti u svom stanu u centru Barcelone u kojem je živio prije negoli je Shakira ušetala u njegov život i u koji se vratio nakon što ga je ona izbacila.

UŽIVA U MEKSIKU

[FOTO] Nakon svega što je prošla, Shakira ponovno ima osmijeh na licu, a zasluga za to ide njima

Pogledaj galeriju

Iako Pique ima zgusnuti raspored oko treninga i utakmica, pretpostavlja se kako će mu uskočiti članovi njegove obitelji, koji će brinuti o dječacima dok on trči za loptom. 

Isto tako piše se kako će odvjetnici pjevačice i nogometaša nastaviti s traženjem pravog rješenja, budući da je ono što Shakira želi selidba u Miami s dječacima.