POZNATA BRAĆA

Tony i Mateo Cetinski na jednoj od rijetkih zajedničkih fotografija

02.01.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Naš poznati glazbenik Tony Cetinski i njegov mlađi brat Matteo oduvijek su jedan drugome velika podrška

Braća Cetinski brojne su obožavatelje iznenadili simpatičnom zajedničkom fotografijom što i nije tako čest prizor.

Matteo koji se također bavi glazbom, na svom Instagram profilu objavio fotografiju s bratom Tonyjem uz sljedeće riječi:

'Ovako je nekako naopačke izgledala 2022. Meni najgora godina u životu. Al' okrenuli smo joj stražnjice i gledamo naprijed, a neka nam leđa uvijek čuvaju žene. Jer su jači i opasniji spol! A kad smo kod jakih i uspješnih žena, hvala @lovorkastruna na pozivu i sretno ti novo poglavlje u #montemulinihotel …Trdo sprida i gremo vajka zgoru', poručio je Matteo.

Vrlo brzo objavu je komentirao i Tony: 'My little bro. I love my little bro'.

Inače, Matteo osim glazbe, zanima i dizajn interijera, ali i nakit, restauracija namještaja, slikarstvo...

'Nekome je to meditacija, nekome je to joga, nekome crkva. Meni je to ono kad uhvatim kist ili kad radim nešto rukama odmorim se od mozga', otkrio je u intervjuu za IN magazin ranije ove godine.

A da je to što radi dobro, pokazuju i nagrade i priznanja struke. 'Podsvjesno sam htio dobiti nekakvu podršku odnosno priznanje struke pa sam onda radio liniju namještaja i poslije toga druge godine liniju tepiha koji su dobili nagrade u Italiji, internacionalne nagrade za dizajn. I tu sam rekao okej, sad ja mogu reći da sam dizajner jer bez toga sam mislio da improviziram', rekao je.

Kada je riječ o uređenju interijera, dodao je, nikada se ne drži određenog stila, a konačnu odluku prepušta onima za koje radi. Inspiraciju za isto crpi iz raznih putovanja.