razlog za veselje

Serena Williams priredila zabavu za svoju kćerkicu, a razlog bi vas mogao potaknuti na isto

02.01.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Popularna i uspješna tenisačica Serena Williams dokazala je da joj ne treba poseban razlog za slavlje, a zabava za njezinu kći zabavila je i djecu i roditelje

'Što više hvalite i slavite svoj život, to je više u životu za slavlje', rekla je jednom prilikom Oprah Winfrey, a čini se da je tu rečenicu dobro usvojila i jedna od najuspješnijih tenisačica svih vremena.

Serena Williams pripremila je tulum iznenađenja za svoju kćerkicu, a iznenađenju pridonosi i razlog slavlja. A koji je to razlog? Razloga nema! Williams je iznenadila svoju kćer Olympiju zabavom bez ikakve posebne prigode, a malenu je sigurno oduševila i tema zabave - crtana junakinja Moana.

Zaposlila je čak i glumicu koja je glumila Moanu, a fotografije koje je podijelila na Instagramu pokazuju da su se svi izvrsno zabavili. Obitelj je pozirala za fotografije ispod šarenog luka balona, a opuštena zabava razveselila je Olympiju koja je izgledala preslatko s kosom spletenom u dvije dugačke pletenice.

Olympia je rođena 2017. godine. na Floridi, a ponosni roditelji Serena i Alexis Ohanian otvorili su koj vlastiti Instagram profil kada je imala samo nekoliko tjedana. Tamo objavljuju njezine slatke trenutke, a nerijetko i njezine talente.

  • +10
Serena Williams s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia