ZNAJU UŽIVATI

Nezamisliv luksuz: Zavirite u privatni zrakoplov kojim lete Cristiano Ronaldo i njegova Georgina

02.01.2023 u 21:41

Bionic
Reading

Slavni Portugalac Cristiano Ronaldo koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor za klub Al Nassr u Saudijskoj Arabiji zahvaljujući čemu je postao najplaćeniji nogometaš u povijesti nogometa, na putovanja odlazi svojim luksuznim privatnim zrakoplovom, a njegova zaručnica na svom je Instagram profilu pokazala kako izgleda let takvim avionom

Zaručnica 37-godišnjeg Ronalda koji će zahvaljujući novom ugovoru godišnje zarađivati 'okruglo' 200 milijuna eura, na svom je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako izgleda unutrašnjost tog luksuznog zrakoplova.

Georgina Rodriguez koja je u vezi sa slavnim Portugalcem još od 2017. godine rado je podijelila sa svojim brojnim obožavateljima nekoliko fotografija iz privatnom zrakoplova kojim su se uputili u Saudijsku Arabiju gdje će CR7 nastaviti svoju karijeru.

Na jednoj od fotografija tamnokosa ljepotica koja je nekad radila u Guccijevoj trgovini kao pomoćnica prodaje u Madridu, ponosno je pozirala s prestižnom Hermèsovom torbicom načinjenom od narančaste kože kroko uzorka odjevena u crni pripijeni top, tajice i bijele glomazne tenisice, a look je zaokružila skupocjenim nakitom i satom.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Stajling je zaokružila bijelom pletenom kapom i bundicom.

Inače, nedavno je Georgina koja ima 43.7 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, pokazala kako je svog zaručnika razveselila luksuznim božićnim poklonom - ni manje ni više nego Rolls Royceom i to kabrio izdanje s pomičnim krovom, koji se savršeno uklopio u njegovu poveću kolekciju automobila.

Par je u vezi od 2016. godine i u vezi su dobili danas četverogodišnju Alanu Martinu. U listopadu 2021. 37-godišnji Ronaldo i 28-godišnja Georgina objavili su sretnu vijest kako čekaju blizance - djevojčicu i dječaka. Nažalost, nije sve završilo kako su planirali - preživjela je samo djevojčica kojoj su dali ime Bella Esmeralda.

Inače, 37-godišnji Cristiano ima i sina Cristiana Jr (12) te blizance Evu i Matea (5) koje su rodile surogat majke.