ispunio staru želju

Tony Cetinski bio na presađivanju kose, objavio je i prve fotografije

30.11.2021 u 09:26

Bionic
Reading

Transplantacija kose je sve popularniji tretman među poznatim muškarcima koji pate od gubitka kose. U svijetu šoubiza među prvima ga je isprobao glazbenik Elton John, koji je počeo gubiti kosu još sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Sada se na to odlučio i naš pjevač

Tony Cetinski iznenadio je svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografije iz ordinacije estetske kirurgije. Objavio je da se odlučio podvrgnuti zahvatu transplantacije kose te je čak je i podijelio nekoliko fotografija sa samog zahvata i rekao kako nije tako strašno kako izgleda.

'Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe naše', napisao je pjevač. Na fotografiji pozira s nacrtima na obrijanoj glavi uz doktoricu koja će odraditi tretman.

Inače, na presađivanje kose odlučili su se i mnogi svjetski slavni muškarci poput Davida Beckhama, Waynea Rooneya, Judea Lawa, Johna Travolte, Matthewa McConaugheya, Robbiea Williamsa, Quentina Tarantina, Stevena Seagala, Rafaela Nadala, a navodno su na tom tretmanu bili Slaven Bilić, Igor Štimac te pjevač Neno Belan.

  • +5
Toni Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić