ŽIVI UREDAN ŽIVOT

Tony Cetinski o nesreći: 'Svjedok mi je Bog, nisam bio ni drogiran, ni pijan'

16.02.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Tri mjeseca nakon teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovao u Rovinju, pjevač Toni Cetinski progovorio je o tom kobnom danu rekavši kako čeka da istraga napokon završi, kako bi mu 'duša bila na mjestu'. U razgovoru je otkrio i o čemu sanja u starosti

Kada se početkom studenog 2017. godine u Pustoj ulici u Rovinju dogodila teška prometna nesreća sa smrtnom posljedicom, u kojoj je sudjelovao i jedan od naših najboljih pjevača, Tony Cetinski, taj događaj promjenio mu je život. S odmakon, Cetinski je ipak progovorio o tom kobnom danu za kamere IN Magazina.

  • +12
Dubravka i Tony Cetinski Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan

'Službeno, ja nisam dobio nalaz obdukcije, ali sam svjestan i znam dobro što se dogodilo i očekujem da će to biti onako kako treba, po pravici. Svjedok mi je Bog zato što definitivno, policija nije podnijela nikakav, kako se to kaže, nije prijavila nikakav prekršaj. Išao sam osam na sat, na žalost mojih dušmana i neprijatelja nisam... Već dugo godina živim uredan život, nisam bio ni drogiran ni pijan, kažem, na njihovu žalost, a sad što će naći... Čovjek je definitivno ležao na cesti. Najbolje je pričekati da bude to sad službeno i onda da mogu reći da mi je duša na mjestu', izjavio je Tony Cetinski, koji se prošle godine sa suprugom Dubravkom preselio upravo u rodni Rovinj.

S njom je u vezi pet godina, a od toga su četiri u braku. Kako je rekao, san mu je da starost dožive zajedno upravo u Istri.

'Uvijek sam govorio kako bih volio sa nekih 70-ak godina imati osobu kraj sebe s kojom bi se šetuckao po rivi u Rovinju ili Opatiji. Eto, za sada, kakva je situacija, mislim da sam na dobrom putu, iako imamo puno vremena do 70-e. Lagana šetnja, snimati još uvijek kvalitetne pjesme, ne možda toliko koncertirati, ali mirniji život, upravo u tom smjeru u kojem sam sada polako krenuo, malo uranjeno. Htio sam se ustabiliti, naći duševni i mentalni mir i baš sam zadovoljan.'