TUGA I SUZE

Toni Cetinski ne zaboravlja svog 'bratka': Emotivnom posvetom se prisjetio odlaska Toše Proeskog

16.10.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Ne prođe rođendan ili godišnjica odlaska neprežaljenog karizmatičnog i talentiranog makedonskog glazbenika, a da ga se njegov prijatelj Toni Cetinski ne sjeti i posveti mu najdirljivije riječi na društvenim mrežama. Tako je bilo i danas, 16. listopada na dan kad je Toše Proeski prije 11 godina poginuo u prometnoj nesreći

Glazbenik, humanitarac, idol mladih osvojio je regiju svojim pjesmama, a među kolegama je također bio posebno omiljen. Svi su o Toši Proeskom govorili kao o srdačnom mladiću koji je širio pozitivnu energiju. Obitelj, prijatelji i obožavatelji na današnji dan prisjećaju se njegovog odlaska.

Sjetio ga se njegov bliski prijatelj Toni Cetinski. Svojom objavom svima je dao do znanja koliko mu je teško i otkrio kako se još uvijek ne miri s činjenicom da njega više nema. 'Zauvijek u srcu' napisao je Toni pored kolaža sa zajedničkim fotografijama na kojima je s 'makedonskim slavujem'.

View this post on Instagram

Zauvijek u ❤ #tošeproeski

A post shared by TonyCetinski.official⭐️ (@tonicetinski) on

  • +4
Toše Proeski Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Toni i Toše 2009. godine su snimili duet 'Lagala nas mala', a dvojicu glazbenika vezalo puno više od posla. Bili su veliki prijatelji, a međusobno su se nazivali braćom.

  • +5
Toni Cetinski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić