zimska idila

Tončicu Čeljusku ponio blagdanski duh, a otkrila je i da prije Božića slavi još jedan poseban dan

19.12.2023 u 16:40

Bionic
Reading

Advent traje, sve odiše božićnim ugođajem i ukrasima, a svjetske i europske metropole imaju bogatu ponudu za nadolazeće razdoblje. U njoj već nekoliko dana uživa urednica i voditeljica emisije 'U svom filmu'

Tončica Čeljuska otputovala je u Švicarsku te će, već tradicionalno, u krugu obitelji proslaviti nadolazeće blagdane.

Čim je stigla na idiličnu destinaciju, javila se pratiteljima. 'Zima je. Utopli se. Velikim džemperima. Vrućim napicima. Toplim riječima. Dugim zagrljajima. Iskrenim osmijesima. Probudi toplinu u sebi i njom zagrij svijet', poručila je u zadnjoj objavi i fotografijom na kojoj uz kavu uživa u pogledu na snježni prizor.

U Zürichu će, među ostalim, proslaviti peti rođendan unučice Amelie. Ponosna baka je pokazala kako izgledaju pripreme za taj veliki dan, odnosno da djevojčici sprema slatko iznenađenje.

Podsjetimo, Amelie je kći njezine kćerke Anuške, a ona sa suprugom već dug niz godina živi u Švicarskoj. Svojedobno je govorila o odnosu s njom i rekla da bi ga opisala 'kao majčinsko-prijateljski', ali da uvijek postoji prednost iskustva i životnog znanja koji majci daje pravo da ipak bude malo veći autoritet. 'Uostalom, svatko se mora sam naučiti i steći vlastito iskustvo, no mama uvijek ipak najbolje zna', objasnila je. Osim Anuške, ima mlađu kćer Tihanu.

  • +3
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX