ponijela je emocija

Ludi provod: Tončica Čeljuska iz sveg glasa zapjevala i poručila 'Moj je život Švicarska'

10.12.2023 u 12:47

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako urednica i voditeljica emisije 'U svom filmu' na HRT-u obožava glazbu, osobito talijansku. Il Volo obožava jako dugo, išla je na njihove koncerte s prijateljicama i u Italiju, a voli i druge strane i domaće izvođače. Jedan od omiljenijih joj je i Dino Merlin

Koncerti Dine Merlina u zagrebačkoj Areni privukli su brojna poznata lica, a jedan od njih nije htjela propustiti ni Tončica Čeljuska koja je pokazala djelić atmosfere s jedne od višljih tribina na kojoj je pratila nastup glazbene zvijezde.

'Moj je život Švicarska skoro pa savršen k’o blistavi brilijant vještom rukom izbrušen imam sve što poželim samo jedno ne da me neko bar na tren voli zbog mene', zapjevala je zgodna HRT-ovka, a te riječi pjesme je stavila i u opis videa kojeg je pokazala pratiteljima. Na Instagram pričama je pokazala i žensko društvo, prijateljice s kojima se zabavljala.

Inače, Tončica u Švicarsku putuje uskoro. Ondje živi njezina starija kći Anuška sa suprugom i djecom, kćeri Amelie i sinom Anthonyjem, a kod nje će voditeljica i urednica i ove godine provesti božićne blagdane. Ranije je izjavila da joj je 'dra­go­cjena mogućnost što može otputovati u drugu zemlju koja joj je na neki način zbog djeteta koje ondje živi postala drugi dom'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Mediji često pišu da je Anuška mamina kopija, kao i da sliči holivudskoj glumici Margot Robbie. Osim nje, podsjetimo, Tončica ima i četiri godine mlađu kći Tihanu.

  • +3
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX