radi još bolji 'film'

Tončica Čeljuska otkriva što se događa s njezinom emisijom i koje novosti je uvela

21.09.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Kao i svake jeseni, HRT je pripremio jesensku shemu programa koja je dočekala gledatelje na malim ekranima. Tu su neki novi naslovi, projekti, a oni 'stariji' poput talk showa 'U svom filmu' Tončice Čeljuske, dobivaju 'novo ruho'

'S urednicima sam se dogovorila o pauzi koja je potrebna za redizajn emisije i za sada mogu reći da još više idemo 'u film', ulazimo još dublje u živote naših sugovornika. Radimo na drugim produkcijskim uvjetima', kaže Tončica Čeljuska za tportal i nastavlja:

'Treba nam neko vrijeme da to sve posložimo, ali sigurna sam da će emisija biti još životnija i bolja', poručila je mnogima omiljena voditeljica. O konkretnim rokovima i konceptu još ne može govoriti.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Tijekom prethodnih sezona ugostila je neke od najutjecajnijih javnih osoba i dosad napravila više od 200 emisija.

'U šest sezona sam imala privilegiju i čast da sam ugostila neke osobe koje nisu bile ni na kojoj televiziji poput Maria Ančića ili predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina. Došli su neki gosti iz regije koji nikad nisu nastupili na HRT-u poput Dine Merlina. Međutim, još je tu puno zanimljivih ljudi koji tek čekaju da snimimo emisiju s kojima se veselim i nadam da ću uspjeti dogovoriti. Neke svjetske zvijezde su na mojoj listi želja, pa ćemo vidjeti. Nadam se da će me sreća i dalje pratiti', kazala nam je.