susret za sjećanje

Tončica Čeljuska u zanimljivom društvu na Lošinju

26.10.2017 u 22:02

Bionic
Reading

U četvrtak navečer na Malom Lošinju održana je svečana dodjela hrvatskih turističkih nagrada za 10 najboljih u turizmu s kojom su zaključeni ovogodišnji Dani hrvatskog turizma koja je privukla veliki broj gostiju među kojima se zatekla i neka poznata lica. Među njima je bila i novinarka i urednica Tončica Čeljuska koja se ondje susrela s bivšim kolegicama s HRT-a

'I nakon toliko godina, s istim žarom i marom', napisala je Tončica Čeljuska pored fotografije koju je objavila na svom Facebook profilu uz napomenu da se osjeća pozitivno. Omiljeno televizijsko lice na njoj pozira s Mirjanom Hrgom s kojom je u isto vrijeme počela raditi na HRT-u te s Hloverkom Novak Srzić koja im je nekada bila urednica. 

Fotografija televizijskih doajenki oduševila je pratitelje Tončice Čeljuske koji su mahom komentirali da izgledaju kao prave dive.

Dugogodišnja novinarka i urednica koju trenutno gledatelji mogu pratiti u HRT-ovom talk showu 'U svom filmu' plijenila je pažnju u crvenom izdanju, u haljini Đurđice Vorkapić, dok su se njezine kolegice odjenule ponešto ležerniju kombinaciju, sako, košulju i hlače. Dobro raspoložene dame u ugodnom ozračju družile su se na dodjeli hrvatskih turističkih nagrada.

  • +24
Tončica Čeljuska nekad i danas Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal
  • +29
Dani hrvatskog turizma Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX