fanovi su oduševljeni

Tončica Čeljuska pokazala kako uživa u plićaku i oprašta se od ljeta: 'Do sljedećeg praćakanja u nekom moru'

02.09.2022 u 21:22

Bionic
Reading

Voditeljica, urednica i novinarka Tončica Čeljuska ovog ljeta odmarala je i punila baterije za nove radne izazove na našem Jadranu. Za to vrijeme s pratiteljima i prijateljima na društvenim mrežama rado je otkrivala kako uživa, a sada se uz zanosnu fotografiju i oprostila od ljeta

Pohvale i komplimenti na račun izgleda Tončica Čeljuska našli su se i odjeljku za komentare uz njezinu najnoviju fotografiju. Na njoj poznata HRT-ovka pozira odjevena u crveni badić leži u plićaku i prepušta se uživanju u morskim valovima.

Uz objavljenu fotografiju Tončica je napisala: 'More, sunce, Dalmacija. Izležavanje u plićaku - nema bolje slike elementarne sreće u kojoj uživa i duša i tijelo. Do sljedećeg praćakanja u nekom moru, adio ljeto…..summer nostalgia.

Fanovima nije dugo trebalo da joj ostave komentare pune pohvala. 'Nema bolje slike kad je ovako lijepa žena na slici', 'Lipo', 'Sirena', 'Morska sirena', 'Tončica lipotica, bili su samo neki.

Ove godine Tončica je odmor iz snova provodila diljem naše obale, a pratiteljima se javljala s Kornata, iz Murtera, Splita, a skoknula je i do Sarajeva. Ipak, godišnji odmor završila je u rodnoj joj Baškoj Vodi, a ondje se i oprostila od ljeta i ljetnih radosti.

  • +9
Tončica Čeljuska Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić