obožavateljica putovanja

Tončica Čeljuska otkrila je raj na zemlji: 'Ovdje se kupam u rijeci koja izvire iz vulkana. Čudesno'

30.01.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' Tončica Čeljuska velike je ljubiteljica putovanja, a na svom Instagram profilu otkrila je posljednju destinaciju koju je posjetila te je naziva najljepšom zemljom u kojoj je ikad bila

'Samo kada zalutamo , otkrivamo nešto novo….A kada zalutate u Costa Ricu, čini vam se da ste otkrili raj na zemlji. Mnogi je putnici smatraju jednom od najljepših zemalja na svijetu, a ova putnica je sigurna da to jest najljepša zemlja u kojoj je ikad bila. Ovdje se kupam u rijeci koja izvire iz vulkana, a temperatura joj je 40 stupnjeva. Dno rijeke je crno od izmrvljene lave. Čudesno. Ljubav na prvi pogled i odbrojavanje do ponovnog susreta', napisala je Tončica te pratitelje na svom Instagram profilu upitala koje je njima najljepša zemlja u kojoj su bili.

I dok su se neki bacili na odgovaranje na pitanje, drugi nisu mogli ne primijetiti Tončicin sjajan izgled te joj udijeliti kompliment. Naime, na objavljenoj fotografiji Tončica pozira u crvenom bikiniju uživajući u rijeci koja izvire iz vulkana, a prekrasna fotografija nije mogla proći nezamijećeno njezinim obožavateljima. ' ad vidim ovu sliku siguran sam da je Costa Ricu posjetila najljepša putnica', 'Predivna, prelijepa, posebna', 'Kakva gospođa! Prelijepo', 'Ti si prirodna ljepota,' nizali su se komentari i pohvale ispod njezine objave.

Osim u putovanjima popularna HTV-ovka uživa i u glazbi, pa je tako poznato da je veliki je fan talijanskog pop-opera trija Il Volo, a voli i dobre filmove i serije, ali otići i na masažu. Sve to joj predstavlja male radosti u životu i načine opuštanja.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX