bez imalo šminke

Tončica Čeljuska je na odmoru u Dalmaciji: Pala je fotografija u ružičastom kupaćem kostimu

20.06.2023 u 18:32

Bionic
Reading

Televizijska urednica i voditeljica zadnjih dana javlja se s Murtera gdje uživa punim plućima. Čim je stigla, pokazala je predivno mjesto na kojem boravi i prizorima snimljenim kraj bazena

Kako je Tončica Čeljuska prije koji dan izjavila, za Story, planira ovog ljeta odlazak u Švicarsku u posjet kćeri Anuški, bit će to ljeto u planini.

Dra­go­cjena joje je, rekla je, ta 'mogućnost što može otputovati u drugu zemlju koja joj je na neki način zbog djeteta koje ondje živi postala drugi dom'.

Prije hladnijih krajeva, odmara u toplijim, onim našim u kući prijateljice Renate Gubić (gdje se svake godine odmori nekoliko dana) s predivnim okolišem (što je pokazivala zadnjih dana u Instagram pričama). Danas je pratitelje iznenadila fotografijom na kojoj pozira dobro raspoložena bez imalo šminke ispružena u ležaljci, u badiću.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Za njezin vječno mladolik izgled zaslužni su vježbanje i dobra prehrana. Kako je otkrila, u posljednje dvije godine izgubila je 14 kilograma, a sve zahvaljujući dobro balansiranoj prehrani. Naime, na jelovniku su joj glavni proteini i povrće, a tek jednom ili dvaput tjedno pojede nešto slatko. Voće jede u umjerenim količinama i samo ujutro.

Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL