OSTAT ĆE ZAUVIJEK MLAD

Tom Cruise iznenadio promjenom imidža, pogledajte kako sada izgleda

22.11.2023 u 21:46

Bionic
Reading

Iako smo navikli viđati ga s kraćim, uredno podšišanim frizurama, ovoga se puta Tom Cruise odlučio na popriličnu promjenu

Ne samo da je posljednjih godina poradio na svom licu, zbog čega mnogi kažu da izgleda bolje nego u mlađim danima, već je sada svoj mladoliki izgled odlučio zadržati i promjenom frizure.

61-godišnji Tom Cruise stigao je privatnim avionom s Floride u London, a prije negoli je uskočio u helikopter, i odletio na lokaciju gdje se snima osmi nastavak 'Nemoguće misije', usnimili su ga tamošnji fotografi.

Holivudska zvijezda javnosti je tako predstavila svoj novi imidž - sada ima puno dužu kosu, koju je razbarušio, a u oko upadaju i pramenovi koji su napravljeni tako da izgledaju kao da je kosa posvijetljena od sunca.

ODUŠEVIO SVE

Ovako dobro raspoloženog Toma Cruisea još nismo imali prilike vidjeti

Pogledaj galeriju

Kada se naprave usporedbe s njegovim fotografijama od ovog ljeta, jasno je kao dan da je Tom Cruise svoju kosu itekako posvijetlio, a korisnici društvenih mreža ne mogu se dogovoriti sviđa li im se ova Cruiseova promjena ili ne.

Ipak, novi imidž i neće predugo potrajati, budući da će zbog potrebe snimanja filma i još jedne transformacije u agenta i operativca Ethana Hunta, Cruise morati ponovno imati kratku i uredno podšišanu frizuru.