u braku su 16 godina

Sarkozy romantično o Carli Bruni: 'Bila je izuzetna prva dama'

12.12.2023 u 20:32

Bionic
Reading

Iako su prije braka bili u vezi tek dva i pol mjeseca i nitko nije vjerovao u njihov brak, gotovo 16 godina braka razuvjerilo je baš sve. Gotovo nikad nismo čuli bivšeg francuskog predsjednika Sarkozyja da ovako lijepo javno govori o voljenoj Carli Bruni otkrivajući koliko mu znači

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy gotovo nikad nije dijelio svoje romantične osjećaje i svoju je vezu uvijek držao vrlo osobnom, no sada je otvorio dušu. O supruzi ima samo riječi hvale, a nije mogao ne primijetiti koliku je ulogu Carla Bruni imala u njegovoj karijeri.

'Upoznao sam je najvećom slučajnošću i dva i pol mjeseca kasnije vjenčali smo se', ispričao je Sarkozy povodom predstavljanja svoje biografske knjige 'Godine borbe', prenosi Hola.

Sarkozy je upoznao lijepu talijansku pjevačicu netom nakon rastave braka na jednoj večeri, a nakon kratke romanse vjenčali su se početkom 2008. u Elizejskoj palači u Parizu. Danas su nerazdvojan par, no u početcima je malo tko vjerovao u trajnost njihove ljubavi.

'Ako trebate razmišljati da biste znali jeste li zaljubljeni, niste', odlučan je francuski političar pri odgovaranju onima koji tvrde da par treba provesti nekoliko godina zajedno kako bi bio siguran funkcionira li odnos.

'Vjenčali smo se prije gotovo 16 godina, i dobili smo Giuliju koja je kao čudo. Sve je bila velika sreća', komentirao je svoju obiteljsku sreću.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Njihov brak obilježila je i njegova predsjednička uloga koju je obavljao od 2007. do 2012. godine, a priznaje da je uloga lijepe Talijanke bila od velike pomoći. Priznao je da mu je bilo jako važno imati njezinu podršku te osobu s kojom može sve podijeliti, a ocijenio ju je kao izuzetnu prvu damu.

CARLA BRUNI

Poslovna elegancija sjajno joj pristaje: Bivša prva dama u suknji koja posebno laska figuri

Pogledaj galeriju