Iz aviona

Tom Cruise sve iznenadio zanimljivim pozivom kralju Charlesu III.

08.05.2023 u 17:32

Bionic
Reading

Glumac Tom Cruise našao se u ulozi jednog od voditelja na koncertu povodom krunidbe kralja Charlesa III. te je iskoristio priliku za intrigantan poziv koji je mnoge nasmijao

Na koncertu koji je uslijedio dan nakon krunidbe kralja Charlesa nastupile su brojne zvijezde, a u programu je mjesto dobilo i obraćanje niza glumačkih legendi koje su kralju prenijele čestitke i intrigantne, humoristične poruke. Među njima se istaknuo glumac Tom Cruise koji je britanskom kralju uputio zanimljiv poziv.

Sve je počelo kada se na ekranu pojavio bivši 'James Bond', Pierce Brosnan, koji je istaknuo kako je kralj Charles bio najdugovječniji obnašatelj dužnosti princa od Walesa, služeni na ovoj funkciji 64 godine, a potom je dodao:

'U tom periodu, kralj je razvio i niz akcijskih vještina. S 22 godine, Njegovo Visočanstvo dobio je licencirani RAF pilot. Uz to je pomorski avijatičar i istrenirani komandos pilot vojnog helikoptera.'

Potom je na red stiglo obraćanje glumca Toma Cruisea, poznatog po ulogama u serijalu akcijskih filmova 'Top Gun' koji je oduševio sve prisutne rekavši kralju:

'Obraćavam Vam se kao jedan pilot drugome: Vaša Visosti, možete mi biti pomoćnik u bilo kojem trenutku', poručio je iz aviona.

  • +4
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Steve Parsons / PA Images / Profimedia

Slavnom holivudskom glumcu ovo nije prvi puta da prisustvuje ceremoniji unutar kraljevske obitelji. Naime, 1997. pozvan je s tadašnjom suprugom Nicole Kidman na sprovod tragično preminule princeze Diane.

Prošle godine uzvratio je pozivom Kate Middleton i princu Williamu na londonsku premijeru filma 'Top Gun: Maverick'. Taj događaj obilježilo je njegovo kršenje kraljevskog protokola jer je Kate otpratio ruku pod ruku po stepenicama u dvoranu.

spektakl u windsoru

Stigli su na koncert: Charlotte i George pucaju od oduševljenja, a Kate blista u crvenom

Pogledaj galeriju