uživaju jedno u drugom

To se zove romantika: Raquel Mauri i Ivan Rakitić pozirali u kadi na krovu

27.12.2021 u 16:45

Bionic
Reading

Već svim znaju da se često vole pohvaliti zajedničkim fotografijama i lijepim obiteljskim trenucima. Supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca i Sevillina 'desetka' malo je toga je ostavila mašti promatrača kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj s njim pozira u jacuzziju na vrhu hotela

Ivan Rakitić i Raquel Mauri uživaju u blagdanskom vremenu, objavljuju svoje zaljubljene fotografije, poziraju i sve to pokazuju fanovima na društvenim mrežama. Osim savršenih uvijek usklađenih outfita, ovog puta iznenadili su mnoge intimnim trenutkom dok se brčaku u jacuzziju a u pogled puca na velebnu Seviljsku katedralu.

Upravo u Sevilli su se upoznali 2011. kad je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub, a u seviljskoj katedrali su se 2015. godine vjenčali. Podsjetimo, nogometaš i njegova supruga Raquel Mauri u kolovozu su proslavili 10 godina veze od kojih su osam u braku. Ovih dana naravno, pala je i prigodna čestitka u njihovom stilu.

Svima su zaželjeli Sretan Božić uz fotografije iz obiteljskog doma. I ove godine zajedno su pozirali ispred božićnog drvca sa svojim kćerima Altheom i Adarom, te njihovim kućnim ljubimcima. Raquel je lica djevojčica prekrila emotikonima.

Na ostalim fotografijama pozirali su s ostatkom obitelji, Raquelinom sestrom Irene Maury i majkom Puri Olmo. 'Želimo vam sretan Božić, svima sve najbolje', poručila je nogometaševa supruga. U komentarima su joj obožavatelji uzvratili lijepe želje i poručili kako su predivna obitelj.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL