OMILJENA KUHARICA

To mu nije bila majka: Otkriveno tko je žena koju je nakon pobjede grlio Messi

22.12.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Iako se isprva pisalo kako je Lionelu Messiju nakon pobjede protiv Francuske u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u zagrljaj pohrlila njegova majka Celia, sada se pokazalo da to ipak nije bila ona

U trenutku kada su Argentinci pobijedili Francusku u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, izvodeći jedanaesterce, i nakon 36 godina ponovno osvojili naslov prvaka svijeta, slavlje reprezentacije moglo je početi.

Na travnjaku stadiona Lusail u Katru, Argentinci su slavili pobjedu, a do njih su stigli i članovi njihovih obitelji, prijatelji, suradnici... U jednom trenutku do Lionela Messija je dotrčala jedna žena, a kada ga je dotakla po ramenu, on se oduševio, razdragano nasmijao i čvrsto je zagrlio.

Na prvu, svi su bili uvjereni kako je riječ o njegovoj majci Celiji Mariji Cuccittini, no ispostavilo se da nije tako. Argentinski mediji potvrdili su kako to nije Celia, već 42-godišnja kuharica argentinske reprezentacije Antonia Farias, koja za nogometaše kuha već godinama i s njima je ostvarila odličan i prisan odnos.

Antonia Farias pratila ih je prošle godine i na Copa America, koji su također osvojili.

Antonela Roccuzzo sa sinovima i roditeljima Lionela Messija Izvor: Profimedia / Autor: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia