trčala je do njega

Svijet su obišle dirljive fotografije Messija kakve rijetko viđamo: U zagrljaju majke proslavio uspjeh karijere

19.12.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Iako njegova supruga i majka nisu u dobrim odnosima, emocije nakon utakmice i dugo očekivane svjetske titule bile su prejake da bi se suzdržale. Obje su nervozno proživljavale trenutke uzbudljive utakmice, a nakon pobjede majka Celia otrčala je do Messija iznenadivši ga zagrljajem

Ovih dana svijet su dirnule fotografije nogometaša i njihovih obitelji. Naši Vatreni iskreno su slavili svaku pobjedu, a posebno su im značili trenuci što su ih dijelili sa svojom djecom koja su se s njima veselila na terenu. Nakon jučerašnje pobjede Argentine i priznanja najpoznatijem argentinskom igraču njegova obitelj nije mogla suspregnuti emocije.

Dok je njezin sin igrao najzanimljivije finale Svjetskog prvenstva u povijesti, majka Lionela Messija nervozno je pratila utakmicu u društvu snahe i unuka.

Kada je utakmica završila 'u hrvatskom stilu', točnije nakon produžetaka i penala, njegova majka Celia Maria Cuccittini snimljena je u svojoj argentinskoj majici kako juri prema Messiju. Ulovila ga je nespremnog te snažno zagrlila obuzeta osjećajima sreće i ponosa.

Za Messija i njegovu obitelj trofej osvajača Svjetskog prvenstva jedini je koji je nedostajao u njegovoj nevjerojatnoj karijeri. Jučerašnjom pobjedom, prema mišljenju mnogih, postao je najbolji nogometaš svih vremena, uključujući Pelea, Diega Maradonu i svog rivala Cristiana Ronalda.

Iako su dvije najvažnije žene Messijevog života utakmicu pratile zajedno, prekrasna supruga Antonella Roccuzzo i njegova majka nisu u dobrim odnosima.

  • +5
Messijeva majka Celia Maria Cuccittini Izvor: Profimedia / Autor: DC / Backgrid UK / Profimedia

Uzrok loših odnosa su navodne višegodišnje svađe obitelji iz kojih dolaze Messi i Roccuzzo, a rivalstvo je potvrđeno na dan vjenčanja, kada je Celia Maria prekršila dobro poznato pravilo pojavivši se u bijeloj haljini.