izazovi roditeljstva

Tko je 'zločesti policajac' u kući princa Williama i Kate Middleton?

03.08.2023 u 23:20

Bionic
Reading

Odgoj u kraljevskoj obitelji nije nipošto nalik svakodnevnom odgoju, a pred Kate Middleton izazov je i odgoja budućeg kralja. Poznato je da je lijepa vojvotkinja u strogi kraljevski odgoj unijela dozu topline, a mnogi se pitaju tko je stroži u odgoju - Kate ili William?

U hladan odgoj britanskog dvora Kate Middleton donijela je nešto osvježenja. S obzirom da dolazi iz drugačijeg okruženja, cijeni važnost provođenja vremena s obitelji. Carole i Michael Middleton nisu ju odgajali u tom aristokratskom okruženju gdje djecu viđate nakratko svaki dan, a taj model odgoja usvojila je i Kate.

Princ William i princeza Kate odlučili su pružiti princu Georgeu, princezi Charlotte i princu Louisu što je moguće normalnije djetinjstvo, dok su svoje troje djece također upoznali s njihovim kraljevskim ulogama. Kako bi omogućili Georgeu što normalnije djetinjstvo, Kate i William odlučili su da 10-godišnji princ neće krenuti sa svojom obvezom služenja u vojsci, kao što su to činili njegovi prethodnici.

Ipak, djeci treba i stroga ruka odgoja, no zasad nije poznato je li stroži William ili Kate.

'Ja definitivno nisam stroga! Kako to možeš reći? Sigurno ne!', odgovorila je Kate Middleton na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači u svibnju.

U AKCIJI

Princ Louis ne prestaje oduševljavati: Pogledajte kako je s obitelji proveo dan u igri

Pogledaj galeriju

'Užasna sam. Užasna sam u šalama', rekla je Kate te dodala da je princ William, za razliku od nje, jako dobar u zbijanju šala.

Iako bi se od kraljevske obitelji očekivala aristokratska uštogljenost, nije tajna da obitelj voli provoditi vrijeme u prirodi, a mrlje od trave i blata nikad im nisu problem. Kate je 2020. godine u jednom podcastu otkrila da je najsretnija kada je sa svojom obitelji vani na selu, a ni pravljenje rođendanskih torti do kasnih noćnih sati nije joj problem.

Danas princeza Kate i princ William redovito voze svoju djecu u školu i pobrinu se da barem jedno od njih bude kod kuće kad god je to moguće.

  • +12
Kate Middleton i Princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia