supruga princa edwarda

Vojvotkinja od Edinburgha zablistala u skupocjenoj haljini sa zlatnim detaljima

19.07.2023 u 08:47

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Matthews / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, nosila je elegantnu Etrovu haljinu na svečanosti koju su održali kralj Charles i kraljica Camilla

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, supruga princa Edwarda, mlađeg brata kralja Charlesa III, na jučerašnjoj svečanosti potvrdila je svoje vrsno modno umijeće, odjenuvši elegantnu plavu haljinu s efektnim detaljima.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Poznato je kako su upravo haljine među njenim omiljenim komadima, a jednu od ljepših nosila je na jučerašnjoj svečanosti povodom 400. obljetnice od objave prve Shakespeareove drame.

Elegantna kreacija koju je odabrala dolazi s potpisom poznatog talijanskog brenda Etra i to po cijeni od 1195 eura. Riječ je o uistinu specifičnom dizajnu sa zlatnim detaljima i otmjenim dugačkim rukavima  te visokim ovratnikom obogaćenim zlatnim nitima.

Outfit je zaokružila Jimmy Choo tamnoplavim cipelama i Sophie Habsburg clutch plavom torbicom zmijskog uzorka.

  • +7
Sophie, vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Odabir ovako otmjenog stajlinga nimalo ne čudi, s obzirom na to da je zbivanje održano u dvorcu Windsor, s kraljem Charlesom i kraljicom Camillom kao domaćinima.

Vojvotkinja od Edinburgha nedavno je zablistala u očaravajućoj ružičastoj haljini cvjetnog uzorka koju je uparila s nude stiletticama i kožnim clutchem.

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Chic vojvotkinja: Princ William u rijetkom zajedničkom pojavljivanju sa strinom

Pogledaj galeriju