NJIHOVO RAME ZA PLAKANJE

Tko je Mike Tindall, zet princeze Anne, dobri duh koji drži cijelu kraljevsku obitelj na okupu

27.03.2024 u 14:39

Bionic
Reading

Nakon dijagnoze karcinoma kralja Charlesa III i princeze od Walesa, kraljevska obitelj prolazi kroz izuzetno teško razdoblje, gdje je teško sačuvati vedri duh i pozitivne misli. No, to je engleski ragbijaš i zet princeze Anne, koji svojim šalama i nepodopštinama radi sve kako Charlesu i Kate ne bi na um padale crne misli

U ovim trenucima, Kate Middleton je iznimno važno da je obitelj uz nju i da joj pruža potporu u najtežim životnim trenucima, kako njoj, tako i Wiliamu i djeci, kojima je još uvijek teško shvatiti što se s njihovom voljenom majkom događa. A osim Middletonovih, koji su Kate cijelo vrijeme na raspolaganju, tu su još neki članovi kraljevske obitelji koji, svjesni toga ili ne, imaju važnu ulogu u svemu.

Među njih definitivno spadaju Zara i Mike Tindall, kći i zet princeze Anne, koji su iznimno bliski s princom i princezom od Walesa. Oni su zaduženi za to da nikad ne nedostaje dobrog humora, entuzijazma, ali i pozitivnih misli.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Tindallovi su u velikoj mjeri poveznica generacija u kraljevskoj obitelji i glavni su zabavljači na obiteljskim okupljanjima, bez obzira o kako ozbiljnoj prigodi se radi. Oni su tu da pomognu skrenuti misli obitelji s onoga što se događa', otkrio je dobro upućeni izvor, blizak kraljevskoj obitelji i dodao:

'I dok se neki članovi obitelji možda drže malo s visoka, kako i priliči kraljevskoj obitelji, Mike je uvijek svoj, uvijek opušten i rado se igra s Georgeom, Charlotte i Louisom. Pomaže mu zasigurno što i sam ima djecu iste dobi, stoga se mogu glupirati u svoja četiri zida, što donosi dozu normalnosti u ovako stresnoj situaciji u koju su svi uključeni.'

Uloga Tindallovih je, kažu, da unesu radost i ravnotežu u tešku odgovornost koja dolazi s kraljevskim obvezama. Oni su tu i da pomognu Kate kojoj su njezina djeca glavna briga, jer ona je prije svega majka, a tek nakon toga javna osoba.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je i sama Kate rekla u videu, posljednjih tjedana sav je svoj fokus stavila upravo na djecu, kako bi im na primjeren i prihvatljiv način objasnila svoju dijagnozu. Sve je to za nju bio stresan period i veliki izazov, stoga je pravo olakšanje uz sebe imati Zaru i Mikea Tindalla, koji unose barem malo veselja.

Inače, Mike Tindall je bivši engleski ragbijaš koji je igrao i za englesku reprezentaciju između 2000. i 2011. i s njima je osvojio i Svjetsko prvenstvo 2003. S kćerkom princeze Anne, Zarom, u braku je od 2011. godine te imaju troje djece - Miju, Lenu i Lucasa.