73-godišnjakinja

Princeza Anne postala je heroj, a mnogi ju žele vidjeti i u ulozi kraljice

27.03.2024 u 13:47

Bionic
Reading

S obzirom da je 2024. godina započela iznimno loše za pojedine članove kraljevske obitelji, princeza Anne još je jednom pokazala da palača na nju uvijek može računati

Jedina kći kraljice Elizabete II. naslijedila je od majke požrtvovnost i ljubav prema monarhiji pa joj nikad nije bio problem s osmijehom izvršavati kraljevske dužnosti. Čak i u teškom razdoblju kada je otkriveno da i Charles i Kate Middleton boluju od karcinoma, 73-godišnja princeza Anne nastavila je s izvršavanjem svojim kraljevskih dužnosti pokazavši da monarhiju ništa ne može slomiti.

Nakon što je Kate Middleton prošlog petka objavila dijagnozu kakvu nitko nije očekivao, princeza Anne zaputila se u Škotsku.

U Škotskoj je Anne dočekana uz veliku podršku dobronamjernika, a na društvenim mrežama obasuta je komplimentima divljenja i priznanja. Ovu 73-godišnjakinju opisuju kao 'nacionalno blago' i 'kičmu monarhije', a hvale je i za njezin angažman koji broji ukupno 457 izvršenih pojavljivanja u 2023. godini.

'Ako se nešto dogodi Charlesu, trebala bi biti kraljica dok William ne bude spreman. Ona to zaslužuje!', napisao je jedan korisnik otkrivši da bi volio vidjeti princezu u toj počasnoj ulozi koju smatra da je zaslužila svojom predanošću i taktom.

Osim princeze Anne, mnogi vide i njezinu djecu kao iznimno bitne članove kraljevske obitelji, iako je po njihovom rođenju Anne odlučila ne dati im titulu, na čemu su joj Zara Tindall i Peter Phillips navodno jako zahvalni. Ipak, mnogi smatraju da bi Zara i Peter, kao i Zarin suprug Mike trebali dobiti kraljevske titule i službeno predstavljati krunu.

uz podršku camille

Dobro se oporavlja: Kralj Charles nakon operacije uočen na nedjeljnoj misi

Pogledaj galeriju