NJEZINO VRIJEME DOLAZI

Tko je Eiza Gonzalez, zgodna Meksikanka kojoj ne mogu odoljeti holivudski ljepotani

25.06.2020 u 06:37

Bionic
Reading

Meksička glumica i pjevačica slavu je stekla zahvaljujući ulogama u meksičkim telenovelama, a ubrzo su joj se otvorila i vrata Hollywooda. Zbog svoje ljepote, ali i uloga koje je odigrala, Eiza Gonzalez postala je zaštitno lice mnogih brendova, a sada je osvojila srce jednog od najpoželjnijih mladih glumaca - Timotheea Chalameta

Romantični odmor u njezinom rodnom Meksiku otkrio je i novu holivudsku ljubav. Samo nekoliko tjedana nakon prekida veze s Lily Rose Depp, novi miljenik žena, 24-godišnji Timothee Chalamet pao je na šarm atraktivne kolegice, 30-godišnje Eize Gonzalez. A on nije ni prvi ni jedini slavni ljepotan koji nije mogao odoljeti ljepoti Meksikanke - prije njega uz njeno ime vezali su se Josh Duhamel, Liam Hemsworth, Maluma, Calvin Harris, ali i Cristiano Ronaldo.

Tko je zapravo Eiza Gonzales? Djevojka koja je zaludjela holivudske zavodnike, ali kojoj ne mogu odoljeti ni filmski redatelji i žele upravo nju gledati u svojim djelima.

Eiza Gonzales Reyna rođena je 30. siječnja 1990. godine u gradiću Caborca u Meksiku kao mlađe dijete Carlosa Gonzalesa i Glende Reyne, a koja je nekada davno radila kao manekenka. Osim Eize, supružnici su dobili starijeg sina Yulena. Kada je imala 12 godina, dijagnosticiran joj je poremećaj nedostatka pažnje, zbog čega je podvrgnuta liječenju.

Nažalost, nekako u toj dobi Eiza je ostala bez oca, koji je poginuo na motociklu, a tek je nekoliko godina kasnije, u rujnu 2015. godine, priznala kako se zbog te traume počela prejedati, kao i da je od petnaeste do dvadesete godine bolovala od depresije.

Nakon što je u Meksiko Cityju završila American School Foundation i Edron Academy, 2003. je postala članicom glumačke škole M & M Studio, u vlasništvu glumice Patricije Reyes Spindole, hrvatskoj javnosti najpoznatije kao Marije Lole u 'Ukletoj Marijani'. Sa samo 14 godina primijetio ju je producent i redatelj Pedro Damian i tada je zapravo sve krenulo. Upravo zahvaljujući njemu nekoliko godina kasnije dobila je prvu ulogu u remakeu popularne argentinske telenovele 'Floricienta'.

  • +9
Eiza Gonzalez Izvor: Profimedia / Autor: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

No pravu popularnost stekla je tinejdžerskom telenovelom 'Lola...Érase una vez’, u kojoj je pune dvije sezone imala glavnu ulogu, a zahvaljujući čemu je postala poznata u cijeloj Latinskoj Americi, ali i Sjedinjenim Američkim Državama. U proljeće 2008. s majkom je otputovala u New York kako bi tri mjeseca pohađala tečaj u slavnom Lee Strasberg Theatre and Film Instituteu, a nakon što se vratila, u Meksiku je postala zaštito lice za tamošnju kampanju Avona.

Ugovori su se krenuli nizati, a paralelno s glumačkom, Eiza je gradila glazbenu karijeru, potom je 2014. dobila prvu ulogu na engleskom jeziku, onu u horor televizijskoj seriji 'Od sumraka do zore'. Godinu kasnije postala je ambasadorica Neutrogene. Jedna od njezinih posljednjih uloga, kada je o Hollywoodu riječ, ona je Madam M u 'Brzi i žestoki' iz 2019. godine.

Mnogi tvrde kako njezino vrijeme tek dolazi, a za uspjeh će joj zasigurno dobro doći poznavanje stranih jezika. Naime Eiza, uz engleski i španjolski, govori talijanski i francuski, a namjera joj je naučiti i mandarinski.

A što kaže o svojoj budućnosti? 'Voljela bih da, kada se okrenem i pogledam svoj život, budem zahvalna na tome što sam doživjela te godine. Izgubila sam jako puno dragih ljudi kada su bili vrlo mladi, stoga cijenim starenje - da imam mogućnost vidjeti svoju djecu, ali i unuke, sve svoje uspjehe i neuspjehe. Želim pasti 80 tisuća puta i ponovno ustati, jer svaki put kad sam pala, ustala sam jača, ali i poniznija.'