KRAJ LJUBAVI

Nakon godinu dana veze: Najtraženiji glumac današnjice prekinuo s kćeri Johnnyja Deppa

25.04.2020 u 18:34

Bionic
Reading

Perspektivni 24- godišnji glumac Timothee Chalamet, kojeg ćemo uskoro gledati u novoj filmskoj adaptaciji SF klasika 'Dina', nakon godinu dana veze prekinuo je s 20- godišnjom glumicom i kćeri holivudske zvijezde Johnnyja Deppa, Lily-Rose

Izvor blizak paru u razgovoru za američki magazin US Weekly otkrio je kako su Chalamet i Lily-Rose odlučili prekinuti svoju jednogodišnju vezu, a u novom britanskom izdanju modne biblije Vogue, ovu glasinu potvrdio je i sam 24- godišnji glumac naglasivši kako je slobodan.

Jedan od najtraženijih glumaca današnjice i kćer holivudske zvijezde Johnnyja Deppa upoznali su se na setu Netflixovog filma 'The King', a glasine o ljubavnoj vezi potvrdili su krajem 2018. godine pokrenuli su nakon što su uočeni u prisnom druženju na ulicama New Yorka.

  • +3
Lily-Rose Depp i Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

U sklopu prošlogodišnjeg izdanja filmskog festivala u Veneciji, Lily- Rose Depp prošetala je crvenim tepihom u društvu 24- godišnjeg glumca, a šest dana nakon svoju ljubavnu vezu više se nisu trudili sakrivati nakon što su u javnost procurile paparazzo fotografije njihovog strastvenog druženja na brodu usidrenom u blizini talijanskog otoka Capri.

U javnosti par je posljednji put viđen u listopadu prošle godine tijekom romantične večere u Los Angelesu.