NOVA LJUBAV U 97.

Tko je buduća supruga šarmantnog udovca Žuži Jelinek

15.02.2017 u 15:35

Bionic
Reading

Godinu dana nakon odlaska Žuži Jelinek njezin posljednji suprug, umirovljeni sudac, 97-godišnji Milorad Ronkulin odlučio je okušati treću sreću u braku. Njegova nova odabranica je nekadašnja pedagoginja u osnovnoj školi, atraktivna dama u šezdesetima Gordana Friščić, koja se i sama posljednjih godina pojavljivala u medijima

Život je uvijek pun iznenađenja, ponajviše za umirovljenog zagrebačkog suca, galantnog i vitalnog 97-godišnjaka Milorada Ronkulina kojem se smiješi treći brak.

Da bi priča bila zanimljivija, Ronkulin je svoju novu odabranicu Gordanu Friščić upoznao na pogrebu svoje pokojne supruge Žuži Jelinek. Ronkulin u šali zna reći da neće samo njegov vršnjak Josip Manolić biti mladoženja u 97. godini.

A buduća supruga Milorada Ronkulina atraktivna je dama u šezdesetima, bivša pedagoginja u OŠ Izidora Kršnjavog Gordana Friščić. Gospođa Friščić prije četiri godine pojavila se u medijima kao osoba na čijoj se adresi u Kozarčevoj ulici skrivao fra Šime Nimac. Podsjetimo da je riječ o fratru koji je 2014. osuđen na dvije godine zatvora zbog zlouporabe položaja i ovlasti. Nimac je uhićen na adresi u Kozarčevoj, na kojoj je prijavljena Gordana Friščić.