Louis Spencer

Na kraljevskom vjenčanju svi su gledali u zgodnog rođaka princa Harryja, evo tko je on

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 22.05.2018 11:29
  • Objavljeno 22.05.2018 u 11:03
Bionic
Reading

Iako su sve oči bile uprte u Meghan Markle i princa Harryja tijekom njihova subotnjeg vjenčanja, mnogi koji su ga pomno pratili nisu mogli ne primijetiti atraktivnog mladića okruženog trima ženama. Riječ je o bratiću princa Harryja, 24-godišnjem Louisu Spenceru, nećaku pokojne princeze Diane

Louis Spencer, odnosno vikont Althorp, kako mu je titula, od crkve do mjesta svečanog ručka prošetao se u društvu tri dame - svoje majke Victorije Aitken te sestara, lady Elize i lady Kitty Spencer, a svoj izgled, baš kao i njegove sestre, može zahvaliti dobrim genima.

  • +3
Louis Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije negoli se udala za mlađeg brata princeze Diane, grofa Charlesa Spencera, Victoria Aitken bila je manekenka. Njenim stopama krenula je i Kitty Spencer, koja je već postala omiljeni model Dolce & Gabbane.

Britanski aristokrat Louis Spencer san je mnogih djevojaka diljem svijeta, a osobito u Velikoj Britaniji, jer osim dobrog izgleda i ugledne obitelji iz koje je potekao, diplomirao je na University of Edinburgh. Prema posljednjim podacima, u njegovom ljubavnom životu za sada ne postoji nijedna žena koja mu je zapela za oko.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal