Dizajn o kojem se priča

Tko ga ne bi poželio? Lana Banely otkrila kako izgleda kutak u kojem njezine ideje postaju stvarnost

26.10.2022 u 23:17

Bionic
Reading

Nekadašnja sportska novinarka i urednica, nakon deset godina staža na HRT-u je krajem 2018. godine odlučila napraviti totalni preokret u karijeri. Završila je dizajn interijera i otvorila obrt 'LB Interior Design', a u novom poslu se izvrsno snalazi

Budući da nema svoj Instagram profil, mnogi su se oduševili kada je Lana Banely otvorila službeni profil svog obrta gdje se mogu pratiti njezini brojni projekti. Za uređenje doma ili poslovnog prostora traži je sve više Hrvata.

U zadnjoj objavi svojim pratiteljima je pokazala je mjesto gdje nastaju ideje za sve poslovne projekte. 'Moja kreativna džungla u kojoj se rađa inspiracija za najljepše interijere', opisala je fotografiju. Na njoj je pozirala u traper izdanju raspuštene kose i s visokim trendi čizmama i još jednom dokazala je da za nju vrijeme kao da stoji.

Kada ne uređuje interijere, Lana sa guštom posjećuje i građevinske terene. 'Malo pokisli ali ovaj projekt mi baš mami osmijeh na lice... vi za sada vidite šikaru a ja vidim savršenu vilu u kojoj će kroz par godina uživati naši dragi klijenti. Jedva čekam ideje i zamisli pretočiti u stvarnost', nedavno je, također na Instagramu otkrila novosti i oduševila svoje pratitelje. Osim posla posvećena je obitelji. Podsjetimo, u braku je s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, a imaju dvoje djece - kćer Naomi i sina Adriana.

  • +3
Lana Banely Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX