ŽIVI DRUGAČIJI ŽIVOT

Evo kako četiri godine nakon odlaska s televizije izgleda Lana Banely

26.03.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Prošle su četiri godine otkako je Lana Banely objavila da napušta javnu televiziju, gdje je bila sportska novinarka i voditeljica. Danas se bavi uređenjem interijera, a svojim radom rado se pohvali i na Instagram profilu svoje tvrtke

Deset godina provela je na HRT-u, u sportskoj redakciji, a onda je sve iznenadila svojom odlukom koju je obznanila u listopadu 2018. da istu napušta. Tada se nagađalo kako Lana Banely odlazi zbog privatnih razloga i majčinskih obaveza, a onda je otkrila kako je sreću pronašla u novoj profesiji.

Bivša tekvandoistica i urednica i novinarka na HRT-u, odlučila je završiti dizajn interijera na poznatom učilištu u Zagrebu i svoju tajnu ljubav i strast pretvoriti u novi posao. Otvorila je obrt LB Interior Design i posvetila se sa svojim timom uređenju domova mnogobrojnih klijenata.

Svoje pothvate rado pokazuje na službenom Instagram profilu tvrtke, na kojem posljednjih mjesec dana nije bila aktivna i to iz jednostavnog razloga - njezin profil bio je hakiran, a nakon što je ponovno 'došao u njezine ruke', Lana Banely objavila je svoju najnoviju fotografiju.

  • +3
Lana Banely Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Za lijepu Lanu vrijeme kao da je stalo. Kosa joj je i dalje duga i tamna, a na fotografiji pozira nasmijana s minimalno šminke, odjevena u traperice i traper jaknu, dok u rukama drži fascikl.