BORBA PROTIV KORONAVIRUSA

Jennifer Aniston ne krije sreću, ali i ukazuje na gorući problem: 'Cijepljena sam s dvije doze i osjećam se tako dobro'

08.05.2021 u 13:37

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda pohvalila se na Instagramu da je konačno primila obje doze cjepiva protiv koronavirusa te da se odjeća sretnom, ali i pozvala pratitelje da pomognu onima koji još uvijek nemaju pristup cjepivu

Uz odličnu fotografiju na kojoj pozira u crnom kombinezonu, rasušenih ruku i glave zabačen unatrag, Jennifer Aniston je podijelila poduži tekst u kojem poziva pratitelje na pomoć Indiji i zemljama koje još uvijek nemaju adekvatan pristup cjepivu.

'Cijepljena sam s dvije doze i osjećam se tako dobro. Iznimno smo sretni i privilegirani jer trenutačno u Americi svi imamo pristup cjepivu za Covid-19. Nažalost, to nije slučaj drugdje u svijetu, a kao što znamo zdravlje samo jednog od nas utječe na zdravlje svih. Mislim na one koji nemaju ili neće imati mogućnost da se cijepe i zagrle nakon toga svoju obitelj i prijatelje. Potražite na mom profilu načine na koje možete pomoći drugima u ovoj krizi', napisala je glumica na društvenoj mreži.

Njezina objava skupila je gotovo tri milijuna lajkova i brojne komentare među kojima su i oni njezinih slavnih poznanica glumice Lily Collins, tenisačice Marije Sharapove, novinarke Marije Shriver, stilistice Rachel Zoe i brojnih drugih.

Prije nekoliko dana glumica je u Storiesima na svom Instagram profilu podijelila tri objave u kojima moli pratitelje da pomognu Indiji koju je pogodio strahovit val oboljelih od koronavirusa.

  • +25
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

No Aniston nije ostala usamljena u pozivu na pomoć i solidarnost sa zemljama koje nemaju dovoljno cjepiva. Njezini holivudske kolege zadnjih su dana jako aktivni po tom pitanju. Drew Barrymore, Priyanka Chopra i Hugh Jackman također preko svojih platformi upozoravaju na ovaj gorući problem, a Robert Pattinson, Ewan McGregor i Lily Collins u udružili su snage GO Campaign kako bi sakupili sredstva za pomoć Indiji.