EGZOTIČNa DESTINACIJa

Tirkizno more, bajkovita priroda: Marin Čilić i njegova supruga, hvale se idiličnim odmorom

15.11.2022 u 19:00

Bionic
Reading

Jedan od naših najuspješnijih tenisača i njegova supruga Kristina, danima odmaraju na jednoj od najromantičnijih destinacija na svijetu, luksuznom resortu Anantara Kihavah na Maldivima odakle se javlja brojnim fotografijama i videima

Nakon nedavnog turnira u Europi, Marin Čilić odlučio je napuniti baterije u toplijim krajevima. S 'nevjerojatnog tjedna u raju', kako je to slikovito opisao, već nekoliko dana pokazuje fanovima kako sa suprugom Kristinom i sinovima uživa u odmoru.

Ako se zaviri na njegov Instagram profil može se vidjeti kako su guštali u krstarenju, kupanju u bazenu, večernjim izlascima, nagrađivanom restoranu SEA (koji je osim po vrsnoj hrani poznat i po spektakularan pogledu na podvodni svijet). Čilić ne može bez tenisa pa je ondje odradio trening, a okušao se i u borilačkom sportu.

Podsjetimo, sportaš i diplomirana psihologinja i politologinja upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Osam godina kasnije su se zaručili, a 2018. su se vjenčali. Danas imaju dva sina, Balda i Vita.

'Ona je psihologinja po struci, ali meni je prvenstveno supruga i najbolja prijateljica. Naravno da njezino kritičko razmišljanje, inteligencija i iskustvo koje ima u radu s ljudima pomažu kada imam neki problem i trebam njezin savjet, ali kako to psiholozi kažu - najbolja odluka je ona koju sami donesemo, tako da tako često i bude', ispričao je ranije za tportal.

  • +2
Marin i Kristina Čilić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX