ZNAJU KAKO SE DOBRO PROVESTI

Uoči 1. rođendana mlađeg sina, Marin Čilić s obitelji uživa u New Yorku

30.08.2022 u 09:19

Bionic
Reading

Jučer je u New Yorku, na terenima tenskog centra Billie Jean King počeo i posljednji Grand Slam turnir godine, a na kojem će, kao 15. nositelj, nastupiti i Marin Čilić. Uoči prvog meča na US Openu naš se tenisač odlučio dobro odmoriti i napuniti baterije, a kako drugačije, nego u najboljem društvu, onom svoje obitelji

Najbolji hrvatski tenisač posljednjih dana boravi u New Yorku, budući da će tamo, kao 15. nositelj, nastupiti i na posljednjem ovogodišnjem Grand Slam turniru, popularnom US Openu. Marin Čilić u Ameriku je stigao u dobrom društvu - onom supruge Kristine, kao i sinova Balda i Vita.

A upravo je s njima proveo i nezaboravne trenutke u istraživanju New Yorka, prije negoli počnu obaveze oko turnira. Sa 2,5 godine starim Baldom i Vitom, koji će za nekoliko dana proslaviti i svoj 1. rođendan, Marin i Kristina Čilić uživali su na brojnim lokacijama New Yorka, a posjetili su i tamošnji zološki vrt.

Fotografije njihovog turističkog obilaska New Yorka objavio je na svom službenom profilu upravo Marin i oduševio sve. Inače, samo nekoliko dana ranije on i supruga Kristina bili su na listi uzvanika u njujorškom restoranu Cipriani, gdje je održan gala event Citi Taste of Tennis, na kojem je posebnu pažnju privukla upravo gospođa Čilić.

Kristina i Marin Čilić Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je za druženje sa teniskim zvijezdama, ali i primjerice glumicom Evom Longorijom, koja je također bila prisutna, odjenula crno odijelo koje je upotpunila zanimljivim grudnjak topićem u boji ciklame i sa šljaštećim rubom, a u istoj boji su bile i sandale s potpisom Mach&Mach, prepoznatljive po mašnici na vrhu.