ovo je velika stvar

Timothée Chalamet potpisao ugovor koji mu jamči nevjerojatan uspjeh

27.03.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Timothée Chalamet bio je tek 22-godišnji glumac kada je dobio prestižnu nominaciju za Oscar, a u posljednjih nekoliko mjeseci smo ga gledali u dva velika filma: 'Wonka' i 'Dina: Drugi dio'... S tako velikim postignućima u 20-ima, ni ne čudi da je Chalamet potpisao vrlo vrijedan ugovor koji mu jamči uspjeh

Timothée Chalamet ističe se kao jedan od najuspješnijih glumaca mlađe generacije, a njegov bogat glumački opus do 28. godine života pokazuje raznovrsne talente kojima Chalamet oplemenjuje svoje uloge. Marljivost ga je dovela i do velikog i značajnog ugovora s kućom Warner Bros, a potpisivanje ovog dokumenta 28-godišnjaku osigurava filmske vrhove.

Tijekom 2024. Chalamet je zauzeo vrh kino blagajni s nedavnim filmovima 'Wonka' i 'Dina: Drugi dio', postavši prvi glumac u četiri desetljeća koji je glumio u dva najbolja američka filma koja su prikazana u razdoblju od osam mjeseci, prenose strani mediji, a upravo zbog toga mu je ponuđen i ugovor kojim mu se omogućuje da prvi ima uvid u nadolazeće filmske projekte te da traži projekte za koje je zainteresiran, a Warner Bros. dobiva prvu opciju da ga podupre.

'Tijekom posljednjih nekoliko godina divili smo se ne samo Timothéejevoj predanosti njegovom zanatu, što je vidljivo u rasponu i dubini njegovih različitih uloga, već i njegovoj nepokolebljivoj predanosti da da 100% svog vremena i pažnju na svaki projekt koji je napravio ovdje u Warner Brosu i drugdje. Njegova suradnja na kampanjama za Dune i Wonka je nešto u čemu smo svi neizmjerno uživali, a rezultati govore sami za sebe. Nastavljamo graditi za budućnost poslovanja kazališnih filmova u Warner Bros. Discoveryju i oduševljeni smo što je Timothée odabrao naš studio za svoj kreativni dom', rekli su iz studija.

O važnosti ovog ugovora progovorio je i 28-godišnjak koji ne skriva uzbuđenje zbog nadolazećih projekata.

'To su voditelji studija koji vjeruju u pravo snimanje filmova i jako sam im zahvalan na podršci kao glumac, producent i suradnik. Ovo partnerstvo čini se kao prirodan sljedeći korak. Idemo', rekao je Timothée Chalamet.

Marljivi 28-godišnjak trenutno snima film Jamesa Mangolda 'A Complete Unknown' za u kojem glumi Boba Dylana, a, osim u funkciji glavne zvijezde filma, također je i producent.

  • +2
Timothée Chalamet kao Bob Dylan Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia