u New Yorku

Već su se modno uskladili: Gigi Hadid i Bradley Cooper uživaju u noćnom životu

25.03.2024 u 15:00

  • +3

Bradley Cooper i Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Večer nakon što su viđeni kako se 'ljubakaju' u jednom njujorškom restoranu, popularni glumac Bradley Cooper prošetao je ulicama New Yorka s Gigi Hadid potvrdivši da su nagađanja o njihovom odnosu bila točna te da je uistinu riječ o ljubavi

O njihovom odnosu dugo se šuškalo, a da ih povezuje i nešto više od tema roditeljstva i showbusinessa pokazali su prošlog tjedna u jednom njujorškom restoranu odlučivši se na svoj prvi javni poljubac. Nakon što je vijest da je veza Bradleyja Coopera i Gigi Hadid postala ozbiljna, par se u subotu navečer zaputio na Broadway gdje su uočeni kako zajedno hodaju držeći se za ruke.

Nagađanja o njihovom ljubavnom odnosu počela su još u rujnu, no u uspjeh veze sumnjalo se jer se glumca još uvijek povremeno može vidjeti u društvu bivše supruge Irine Shayk s kojom dijeli skrbništvo nad kćerkicom. Iako više nisu u ljubavnom odnosu, navodno je baš Shayk odigrala ključnu ulogu u Cooperovoj bivšoj vezi upoznavši ga s mladom Hadid.

Holivudski glumac otprije je poznat kao veliki ljubitelj kazališta, no navodno je kazalište milo i Gigi pa je par subotnju večer proveo na showu Sweeney Todd: Demon brijač s Fleet Streeta u New Yorku.

Dok je Bradley obavljao telefonski poziv, nije ispuštao iz ruke svoju 21 godinu mlađu djevojku koja je odjenula chic palazzo hlače i jednostavan bijeli t-shirt nadogradivši look modnim dodacima. I dok je glumac bio nešto 'zabundaniji' u kapi i debelom šalu, nemoguće je ne primijetiti da je par već modno usklađen!

Oboje su svoje subotnje modne kombinacije zaključili kožnim crnim bajkerskim jaknama pokazavši da već jednako i razmišljaju... Ili je to ipak modna intervencija 28-godišnje manekenke koja svojim stilom osvaja modni svijet.

  • +4
Gigi Hadid i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA