POPUT KIM KARDASHIAN

Tijelo stvoreno za poziranje u kupaćem kostimu: Žanamari priziva ljeto atraktivnom fotografijom

25.03.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Toplije vrijeme stiže, ali naša pjevačica bi, poput većine, da nekako odmah može uskočiti u ljeto. Pokušala ga je prizvati - pozirajući u bikiniju. Kao i obično u ulozi njezinog fotografa našao se suprug Mario Perčić, umjetničkog imena Joshua Macks

Već je općepoznato da je Žanamari jedna od najaktivnijih hrvatskih pjevačica na Instagramu koji svaku njezinu objavu nagrađuju tisućama lajkova. U svojoj najnovijoj objavi osvanula je odjevena u dvodijelni crni kupaći kostim koji je istaknuo njezine ženske atribute, a s ispeglanom kosom na novoj fotogrfaiji zgodna Makaranka pomalo podsjeća na Kim Kardashian. Pali su, naravno, opet i brojni komplimenti.

Zbog svojih atraktivnih fotografija se često susreće s negativnim komentarima osobito kada postavi neku u kupaćem kostimu pa je svojedobno na tu temu napisala:

'Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to, a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu', poručila je tada i pitala svoje pratitelje kako bi bilo uredu da se pjevačica obuče za kupanje u moru i sunčenje.

  • +5
Žanamari Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks

Žanamari redovito vježba i nerijetko ističe da smatra da na ženi uvijek treba biti oblina, čak i malo celulita pa ona nikad ne ide na dijetu, a u teretani samo radi na masi i volumenu. Genetski nije sklona debljanju pa ne mora, izjavila je, patiti na dijetama. Bila je na dijeti samo nakon poroda kad je imala 30 kilograma viška.