optimizam je ne napušta

Žanamari počela pisati pjesme na engleskom, predstavila prvu takvu

03.03.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Pjevačica je opočela pisati pjesme i to na engleskom jeziku. Upoznala je dosta ljudi tijekom pandemije i vremena kada se komunikacija svela na društvene mreže. Oni su je ohrabrili, a njena je namjera da se ozbiljno posveti pisanju pjesama na engleskom jeziku

'U 2021 odlučila sam ući punim plućima i unatoč svim izgledima i trenutnoj situaciji u svijetu izvući maksimum iz sebe, stvarati i na taj način motivirati sebe i ljude oko sebe. Bitno mi je bilo napraviti neki preokret jer su mi nove stvari izazov i najviše me pokreću. Zato sam odlučila uskočiti u novu glazbenu eru i stvarati pjesme isključivo na engleskom jeziku', ističe Žanamari.

Lockdown ju je, kaže, na fizički način udaljio od publike i prijatelja, ali društvene mreže gore. 'Zahvaljujući prvenstveno Instagramu i TikTok-u sam se još više zbližila sa svojim followerima i kolegama, te se stvorio jedan pravi mali 'tribe' koji me je zapravo i motivirao da se prešaltam na engleski i da svojim pjesmama dam priliku da ih razumije čitav svijet', pojasnila je.

'Moja nova pjesma 'No Boy Can Do It Better' dostupna je još od Valentinova na svim streaming servisima i već se sluša u čitavom svijetu te je čak zasvirala na nekim svjetskim radisjkim postajama. Nakon Hrvatske, top zemlje koje vrte moju novu pjesmu su Kanada, Amerika i Njemačka, a to je tek početak. Namjerno sam pustila prvo audio pjesme, da lagano nađe put do ušiju publike, pa tek onda najavila premijeru spota. Slušanje pjesme bez videa je potpuno drugačiji doživljaj te sam htjela da se ova pjesma prvo posluša pa onda pogleda', napominje.

Izvor: Društvene mreže

'Pjesmu 'No Boy Can Do It Better' sam napisala sama i to na staru godinu. Imala sam neku potrebu na taj način dočekati 2021. Odmah sam ušla u studio i snimila vokal za pjesmu preko jednog od Makijevih beatova. Spot sam isto režirala i editirala sama te ima par znakovitih momenata koje svatko može protumačiti na svoj način. Iako smo zbog lockdowna bili ograničeni po pitanju lokacija, našli smo jako zanimljivo mjesto i čekali prvi sunčan dan. Čekali smo ga skoro mjesec dana, ali kad je došao bio je savršen', ponosna je.

Nakon ovog spota od nje, najavljuje, može se očekivati svaki mjesec nova pjesma na YouTubeu i svim streaming servisima. 'Ova godina će biti plodna i ambiciozna i želim da takva bude i vama te da skupa svojom energijom pobijedimo pandemiju i tjeskobu koja je zavladala našim dušama', poručila je Žanamari.