novi incident

Tijekom nastupa u komičara Davea Chapellea zaletio se gledatelj, a Chris Rock se nakon toga našalio: 'Je li to bio Will Smith?'

04.05.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Dok je imao jedan od svojih nastupa u Hollywood Bowlu u Los Angelesu, Dave Chappelle doživio je ne verbalni, već fizički napad, a snimke događaja već su se proširile društvenim mrežama

Kako prikazuje jedna od video snimki, koje su se nevjerojatnom brzinom proširile društvenim mrežama, dok je na pozornici odrađivao svoj nastup, na nju se popeo jedan gledatelj iz publike. Ufuran očito da igra ragbi, zaletio se u komičara pokušavajući ga srušiti, no Dave Chappelle ostao je stajati na nogama.

Iste sreće nije bio napadač, koji je pao, a potom se ubrzano pokušao dignuti kako bi pobjegao s pozornice, no to nije uspio. U pokušaju bijega uhvatili su ga članovi Chappelleovog tima i osiguranje.

Nažalost, video snimaka i nema toliko puno, budući da su gledatelji zamoljeni da ne koriste mobitele tijekom nastupa. Nakon prvotnog iznenađenja i šoka Chappelle se nastavio šaliti na račun napadača, nazivajući ga 'transeksualcem'. Inače, komičar je poznat zbog svojih kontroverznih šala, posebice na račun transrodnih ljudi, zbog čega su ga prozvali transfobikom.

Na pozornici se ubrzo pojavio Chris Rock, koji je nastupao nešto ranije te večeri, i našalio se: 'Je li to bio Will Smith?', a u pomoć je priskočio i Jamie Foxx, koji je na jednoj snimci rekao kako je isprva mislio da je to dio nastupa.

  • +2
Dave Chappelle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia