istarsko narodno kazalište

The Dan Tepfer Trio na Backstage Live Pula festivalu!

08.09.2021 u 17:37

Bionic
Reading

Izvanredni talent svoje generacije, pijanist Dan Tepfer, 13. rujna nastupa u sklopu 3. Backstage Live Pula festivala! Koncert će se održati u Puli, u Istarskom narodnom kazalištu, s početkom u 20 sati, a u prodaji je ograničen broj ulaznica

U Puli će se Tepferu pridružiti Michal Baranski na basu i Lukasz Zyta na bubnjevima! Izvodit će glazbu s njegovog novog trio albuma »Eleven Cages« za koji je snimio uglavnom izvedbe vlastitih skladbi.

Dan Tepfer je stekao međunarodnu reputaciju kao pijanist-skladatelj širokih ambicija, osebujnosti i energije - onaj "koji odbija postaviti granice", kako piše francuska Télérama. Tepfer živi u New Yorku, roditelji su mu Amerikanci, a rođen je 1982. u Parizu.

Nastupao je diljem svijeta sa zvijezdama jazza i klasične glazbe -  Leeom Konitzom, Billyjem Hartom, Pharoahom Sandersom, Markom Turnerom, Paulom Motianom i mnogim drugima.

3. Backstage Live Pula Festival 2021, završava s još jednim koncertom vrhunskog glazbenika – 29. rujna na pozornicu Istarskog narodnog kazališta dolazi Adam Nussbaum´s 'The Lead Belly Project'.