nikad emotivnija

Tereza Kesovija progovorila o teškom djetinjstvu, prevarama i muškarcima u svom životu

14.03.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih pjevačkih diva emotivno i iskreno otkrila je detalje koji malo koga mogu ostaviti ravnodušnim od vremena odrastanja, tko su njezini anđeli čuvari te koliko ju je njezin temperament u životu koštao

Upitana kako je njen temperament utjecao na njen život, jedna od najdugovječnijih domaćih pjevačica, glazbena ikona Tereza Kesovija je ispričala da joj je bio i prijatelji i neprijatelj.

'Interesantno ali istinito. Mojim temperamentom sam znala mnogima pokazat da ne mogu baš ‘timunarit’ baš kako bi željeli. Ja inače u životu ne volim ravnu liniju. Ravna linija je nešto što je beskrajno dosadno. Zamislite da morate ići samo ravnom cestom. Mene to užasava', priznala je Tereza Kesovija u In Magazinu Nove TV.

Dotakla se i svojih 'anđela čuvara' i onom najposebnijeg – njenog oca. 'Imam ih nekoliko vidljivih i nevidljivih. Oni moji nevidljivi su svi gore negdje i čuvaju me i ja sam uvjerena sto posto, ne može me nitko razuvjeriti da moj otac nije bdio nadamnom kad sam u tom strašnom ratu potjerana iz svog doma sa vrećicom u ruci bila u istoj ili sličnoj koloni u kojoj su bili mnogi prije mene, mnogi poslije mene, mnogi u današnje vrijeme što je najgore. Nadamnom je bdio duh mog oca. On je bio moj anđeo čuvar cijelo to vrijeme i danas, dok sam živa će bit, a onda ćemo se sresti. U to čvrsto vjerujem', izjavila je emotivna glazbena diva. Nije joj bilo teško govoriti i o djetinjstvu i jedne rečenice koja ju je gotovo slomila.

Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

'Ja sam jedno dijete koje je rođeno praktički bez majke. Jedan curičak koji je preživio čudom Božjim, rođeno od majke koja je već bila teško bolesna dok je mene nosila i došlo je do kraja kad me trebala već roditi. Rodila me i dva dana nakon toga umrla je jer nije izdržala. Nije mi bilo lako, pogotovo mi nije bilo lako da je nemam, da je neću nikad vidjeti', započela je Tereza, a onda dodala da kad čovjek raste, raste i taj jedan prkos i inat prema životu koji i dalje želi biti okrutan prema čovjeku, a čovjek mu ne dozvoljava, već kaže da će sam vladati svojim životom i tako živi.

Prkos i inat možda su se najviše pojavili kada je bila sedmogodišnja djevojčica. 'Bila sam jedan curičak koji je preživio čudom Božjim. Nije mi bilo lako, pogotovo kada sam shvatila da je nemam. Mislim da se to sve skupa na kraju pokaže jednim elementom koji utječe na prkos i inat prema životu koji želi biti okrutan i dalje prema tebi, a ti mu ne dozvoljavaš', kazala je Tereza i ispričala priču o svojoj drugoj mami.

Iskreno je progovorila i o gubitku brata, najvažnijem muškarcu u svom životu, o ljubavnim pričama i što je naučila iz njih, prevarama s kojima se susretala i na kraju ih oprostila, ali ih zapamtila.