nervoza pred porod

Serena Williams otkrila zašto misli da neće biti dobra majka

16.08.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Jedna od najboljih sportašica svijeta, koja se na neko vrijeme oprostila od svoje velike ljubavi - tenisa, za nešto više od mjesec dana trebala bi postati majka. Serena Williams za US Weekly otkrila je kako se osjeća te zašto misli da neće biti dobra u tome

Iako je u osmom mjesecu trudnoće, Serena Williams još uvijek ne zna spol djeteta koje će za otprilike mjesec dana donijeti na svijet. Njezin zaručnik Alexis Ohanian potajno se nada da je riječ o nasljedniku, dok je tenisačica gotovo sigurna da nosi djevojčicu.

'Alexis misli da imamo dječaka, ali ja imam osjećaj da je djevojčica. Samo dva tjedna nakon što smo saznali da sam trudna igrala sam na Australian Openu i rekla Alexisu da to mora biti curica jer sam igrala na 100 stupnjeva, a beba mi nije zadavala nikakve probleme. Igraj ili umri - ženski spol je jednostavno takav', prepričava za poznati američki časopis slavna tenisačica.

  • +4
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je trenutačno jako sretna zbog prinove koju očekuje, Serena je priznala da ju je zbog zdravstvenih tegoba koje je muče bilo jako strah trudnoće. Naime nakon što je 2011. hospitalizirana zbog ozljede stopala zadržana je na liječenju zbog plućne embolije.

@vanityfair

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Budući da je trudna, povećava se vjerojatnost stvaranja krvnih ugrušaka i sada mora svakodnevno ubrizgavati antikoagulanse. 

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Unatoč svemu tome, 35-godišnjakinja je sretna što je ostala trudna, no priznaje i da ju je jako strah poroda. 

'Jako sam nervozna zbog poroda. Jedina stvar koju stvarno želim je epiduralna, za koju znam da je mnogo ljudi protiv nje, ali budući da sam imala mnogo bolnih operacija tijekom života - ako postoji način da izbjegnem bol, svakako ga želim', kazala je te dodala kako ju je zapravo najviše strah toga kakva će biti majka.

@benstiller stiller Sorry, White. Average Joes for life! And that goes for both of us. Omaze.com/Joe

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

'Nisam uopće majčinski tip. Barem ne još. To je nešto na čemu moram raditi. Do sada sam previše bila okupirana sama sobom i svojim zdravljem, karijerom, tijelom', objasnila je buduća majka.

No postoji jedna osoba koja se ne slaže s njom. Njezina prijateljica, glumica Meghan Markle, koja je posljednjih nekoliko mjeseci poznatija kao djevojka princa Harryja, rekla je kako misli da će Serena biti pravi as što se tiče majčinstva.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bit će nevjerojatna majka. Najviše to mislim zbog toga što zna kako izbalansirati snagu i osjećaje. Osim toga, s obzirom na to da joj karaoke idu jako dobro, mislim da će njezine uspavanke za bebu biti sjajne', kazala je simpatična kanadska glumica.