što će reći dragi

Slavna tenisačica potpuno gola pozirala za naslovnicu

28.06.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Jedna od najboljih tenisačica svijeta, Serena Williams razodjenula se za časopis Vanity Fair i pokazala svijetu kako izgleda u sedmom mjesecu trudnoće

Slavna tenisačica reket je na neko vrijeme stavila po strani, i trenutno uživa u posljednjem tromjesečju trudnoće. Prije nekoliko dana svijet je iznenadila poziravši gola naslovnicu poznatog časopisa Vanity Faira.

Pred objektivom Annie Leibovitz bez imalo je srama skinula višak odjeće, a na sebi je imala tek gaćice u boji kože pa djeluje kako je potpuno gola, dok je rukama prekrivala bujne grudi.

@vanityfair texture #annielebowitz Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Fotografiju je i sama Serena objavila na svom službenom Instagram profilu, te je u kratkom roku oduševila čak 390 tisuća obožavatelja.

Must read article. Link in bio

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Inače, 35-godišnjakinja je između ostalog nedavno otkrila i kako je reagirala kad je prvi put saznala da je trudna.

Budući da se to dogodilo uoči Australian Opena, Serena je kupila čak šest testova za trudnoću kako bi se uvjerila da je to zaista istina.

'O moj Bože, ovo ne može biti istina – moram nastupiti na turniru. Kako ću sada odigrati Australian open? Planirala sam osvojiti i Wimbledon ove godine' opisala je svoje tadašnje reakcije.

Iako njezini prijatelji tvrde da obožava blaženo stanje u kojem se nalazi, tenisačica tvrdi kako još uvijek nije spremna za djetetov dolazak koji se očekuje u rujnu. 

'Ne znam što da radim. Nisam učinila apsolutno ništa za dječju sobu' rekla je između ostalog.