najljepša vijest

Televizijska novinarka Mila Moralić postala majka drugi put, doznali smo koje je ime dala svojoj djevojčici

20.10.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Neizostavna karika novinarskog tima N1 televizije, Splićanka Mila Moralić izjavila je da je biti roditelj najljepša je i najvažnija uloga u njezinom životu. Ta će joj uloga sada biti još draža jer su ona i njezin suprug Ismar proširili svoju obitelj za još jednog člana. Za tportal je ispričala kako je protekao porod

'Ema je prava korona beba. Cijeli prvi dio trudnoće proveli smo u lockdownu, a rodila se 15. listopada u Vinogradskoj usred vrlo stresne situacije sa sirenjem virusa na odjelu. Nasreću, sve je dobro prošlo i beskrajno zahvalna svima u bolnici, tehničkom osoblju, sestrama, doktorima. Kapa do poda. Unatoč velikom stresu i prijetećoj panici, sve su držali pod kontrolom, ne zaboravljajući pritom i riječi utjehe za trudnice i rodilje', ispričala nam je Mila Moralić.

'Emi su se najvise veselili tata Ismar i šestogodišnji Kristijan koji je mazi i pazi kao pravi veliki brat. Najviše voli svoju plavu dudu, uspomenu na cimera iz bolnice, bebu Maura', kaže nam šarmantna novinarka.

Podsjetimo, Mila više od 15 godina prati unutarnju i vanjsku politiku, a gledatelji su je imali priliku vidjeti kako izvještava s brojnih važnijih domaćih i međunarodnih događaja. Među ostalim je dobila Fulbright stipendiju u H. Humphrey programu na Walter Cronkite School of Journalism u SAD-u, gdje je pod mentorstvom legendarnih urednika Washington Posta i Boston Globea, učila o suvremenim izazovima, ali i vječnim postulatima pravog novinarstva.

'Osmijeh moga sina, zagrljaj i poljubac najveći su izvor sreće. Najteže u roditeljstvu je ne spavati noću. (smijeh) Zbog specifičnog radnog vremena ne mogu doći po njega u vrtić, odvesti ga na aktivnosti, biti doma za sve praznike. Srećom, moj muž je obiteljski superheroj koji stigne sve to', izjavila je ranije za tportal.