NAKON SMRTI PRINCA PHILIPA

Telefonski pozivi nisu ga probudili, stoga je američka ambasada angažirala policiju da pokuca na vrata princa Harryja

28.05.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Nakon što ga telefonski pozivi, upućeni iz Londona u 3 sata ujutro po američkom vremenu, nisu uspjeli probuditi, nije bilo druge nego da se nazove policija koja je usred noći pokucala na vrata vile u kojoj žive princ Harry i Meghan Markle, kako bi mu osobno mogli reći da je preminuo princ Philip

Tek je sada, gotovo dva mjeseca nakon smrti princa Philipa, otkriven zanimljiv detalj kako su princ Harry i Meghan Markle primili tužnu vijest. Naime, nakon što ga nije bilo moguće probuditi telefonski, službenici američke ambasade u Londonu nazvali su ured šerifa okruga Santa Barbare i zamolili ih da pošalju policiju na vrata Harryjevog doma. Oni su potom to i napravili, a sve kako bi Harryju poručili da nazove američku ambasadu nazad.

Vrata nisu otvorili ni Meghan ni Harry, već netko od pomoćnog osoblja luksuzne vile, koji je potom probudio vojvodu od Sussexa i priopćio mu tužnu vijest.

  • +16
Sprovod princa Philipa Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ukoliko su ti medijski napisi, koji danas ne prestaju iskakati sa svih strana, uistinu točni, to bi još jednom moglo potvrditi loše i nategnute odnose princa Harryja s ostatkom kraljevske obitelji, od kojih se, očito, nitko nije udostojio nazvati ga i osobno mu reći da djeda više nema ili je Harryjev mobitel bio stišan dok spava.