SKRIVENA LJUBAV

Taylor Swift u potpunoj tajnosti zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka

01.07.2022 u 12:44

Bionic
Reading

Baš kao što je početak svog veze držala u potpunoj tajnosti od znatiželjne javnosti, a potom pet godina uspješno bježala od stavljanja svog privatnog života u fokus, Taylor Swift zaručila se daleko od neželjenih pogleda za svog odabranika Joea Alwyna

Američka pjevačica Taylor Swift zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka, glumca Joea Alwyna, pišu strani mediji. Par je u vezi već pet godina, ali uspješno svoj privatni život drže podalje od medija, pa je tako informacija o zarukama teško našla svoj put do javnosti.

Navodno su 32-godišnjakinja i godinu dana mlađi glumac zaručeni već mjesecima, a sve je tek sada dospjelo do portala, jer je par o novostima u svom odnosu obavijestio tek najbliže prijatelje i obitelj.

Poznata plavuša krajem 2016. počela se u tajnosti viđati s britanskim glumcem, a svoje prve susrete odrađivali su na skrivenim lokacijama. Upoznali su se na Met Gali te iste godine.

  • +2
Taylor Swift i Joe Alwyn Izvor: Profimedia / Autor: MAWR, UDKE, JOSH / Backgrid UK / Profimedia

'Taylor i Joe jako su sretni i zaljubljeni. Zaručeni su mjesecima ali to su znali samo najbliži prijatelji i svi su se zakleli da informacija neće procuriti u medije. Taylor je čak pazila da ništa ne otkriva ni svojim poslovnim suradnicima', otkrio je za The Sun jedan stari prijatelj koji je dodao da nije isključeno da su se u međuvremenu vjenčali.

'Ako su se i vjenčali, ili to tek planiraju, tako nešto sigurno nećete vidjeti na stranicama Voguea. Žele da sve bude jednostavno i elegantno, baš kakvi su i sami', nadodao je isti izvor.